Sistem Auto Minisite: Kurang 15 minit tanpa HTML

sistem auto minisite

Sherrina adalah peminat setia Bearnerd Bondly. Hampir kesemua produk tutorial dan software yang dia hasilkan, akan Sherrina beli. Produk pertama yang Sherrina beli ialah Digital Kit. Dari situlah Sherrina belajar membina minisite. Bagi yang tak familiar dengan HTML mungkin akan mengalami sedikit kesukaran untuk menjinakkan diri dalam pembinaan minisite.

Baru-baru ini, Bearnerd melancarkan produk baru iaitu Sistem Auto Minisite. Sebaik sahaja Sherrina menonton videonya di http://bit.ly/nwKuCs terus Sherrina emailkan kepada beliau untuk membelinya, walaupun ketika itu produk belum pun dilancarkan.

Sebagik sahaja ia dilancarkan, terus Sherrina beli. Produk-produk Bearnerd Bondly sememangnya berkualiti dan sangat ditunggu-tunggu oleh Sherrina sebab banyak yang boleh dipelajari dan digunakan dalam urusan perniagaan seharian. Respond dari beliau juga sangat bagus dan pantas. Sherrina telah pun mendapat semua bahan daripada produk ini iaitu perisian SAM, video tutorial, Video Tutorial Beli Domain & Hosting, Kit Asas Belajar Minisite, Video Tutorial Promosi Minisite dan Hosting percuma 1 tahun. Malah dapat bonus lagi iaitu Ebook Rahsia Affiliate 4 Angka!

Kalau anda selama ini tak tahu nak buat minisite, merasakan ianya susah kerana tidak tahu HTML…penyelesaiannya kini sudah ada. Membina minisite tanpa pengetahuan HTML dalam masa yang ringkas. Sistem Auto Minisite. Kalau nak tahu lebih lanjut, layari http://bit.ly/nwKuCs

p/s: Sherrina akan tulis review lengkap produk ini nanti. Sekarang sedang sibuk buat persiapan untuk mengendalikan Kursus Design Facebook Pages yang mendapat sambutan luar biasa pada 20 dan 21 Ogos ini.


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 responses to “Sistem Auto Minisite: Kurang 15 minit tanpa HTML”

 1. danish Avatar

  Saya dah dapatkannya. Memang power

  1. sherrina Avatar
   sherrina

   Best kan! Bernard memang bijak bab2 memudahkan kerja especially melibatkan teknologi.

 2. zey Avatar
  zey

  salam sejahtera semua,

  Saya juga ada guna memang best. Tetapi ada problem sikit,
  Ada sesiapa boleh bantu saya. Saya pun guna juga sistem auto minisite tersebut tetapi disebabkan pasang semula di komputer lain. sistem tu minta serial number untuk register semula. Ada sesiapa yang tahu serial number tersebut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *