Semalam penuh dengan aktiviti. Mula-mula, gi kenduri kahwin abg Zammel (Ex-Terendak SPM87) di Cheras. Selepas kenduri di Cheras, balik rumah dan tukar baju. Cuaca panas betul. Tido sekejap. Kol 5.30 keluar amik member. Ingat nak gi hospital tgk kawan tapi tak jadi. Jalan-jalan di Alpha Angle tengok pameran perniagaan berasaskan agro. Panjang queue kat gerai […]

Ahad pagi kununnya kene berkumpul di padang maktab jam 8.30am…hampeh. Camne nak bukak mata kalau sampai resort pun dah kat kol 3 pagi. Memang tahap cipan nye ngantuk tapi bila mengenangkan acara pagi ni tak kurang hebatnya, digagahkan juga. Shimi dah brape kali call tanye nape alumni tak sampai-sampai walhal student maktab dah berkumpul. Memandangkan […]

Kol 3.40 kot baru Sherrina, Zaitie dan Daren bergerak ke MITC. Sempat lak lelapkan mata seminit dua…Sampai disana, punggah2 barang dan terus masuk ke bilik conference yang disediakan dimana port kami lepak dan mengabihkan keje2 disaat2 akhir. Punya lah banyak keje, sampai ke saat org dah masuk dewan pun, Sherrina masih dok di bilik operasi. […]

Perghhh…bersawang blog ni. Terbiar gara2 memang tahap gaban nye busy apabila sudah mencecah 7 hari menjelang Jubli Perak. Tapi apa pun, hasilnya sangat memuaskan hati. Jom layan laporan Jubli Perak Jumaat, 20 Jun 2008. Saya masih di rumah kak Aidrina. Dah 2 malam saya berkampung di rumahnya menyiapkan kerja2 akhir Jubli Perak. Dan seriously, tak […]

Minggu yang busy bangat. Seminggu ni diperuntukkan khusus utk pengurusan Jubli Perak. 15 hari je lagi tinggal and masih banyak perkara perlu dibereskan. Isnin lepas ke Teluk Panglima Garang utk bincang ngan abg Top mengenai akaun Ansara Terendak. Hari selasa pergi ke Putrajaya untuk mengendalikan kursus Microsoft Access dan malamnya meeting di Restoran Intai-Intai. Hari […]

Malam tadi buat mesyuarat Montaj di Bora Ombak…bila dah berkumpul, macam-macam cerita. Bila difikirkan balik, macam tak caya je semua leh duduk sembang sekali walhal dari 3 era yang berlainan. Itulah istimewanya Jubli Perak MRSM Terendak. Menghubungkan Terendakians dari 21 batches….jom layan gambo Semua AJK yang hadir Kak Aidrina, Mulan, Oshie, Abg Johoe dan abg […]


Notice: Trying to get property 'queue' of non-object in /home4/sherrin1/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2841

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home4/sherrin1/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2841