Cerita Cerita Huruf ‘P’… Paklong Punya Pasal, Pagi-Pagi Pakngah Pergi Pasar. Paklong Pesan Pulut Panggang. Parking Pulak Punyalah Payah. Pakngah Pun Pelik, Pasal Pulak Pagi-Pagi Payah Parking. Pakngah Pun Pusing-Pusing Perhati Parking. Pusing Punya Pusing, Pakngah Pun Pening. Penyudahnya Pakngah Parking Pinggir Parit. Pening-Pening Pun Perut Pakngah Perlu Penuh. Pakngah Pun Pergilah Pekena Pasembor. Pasembor […]

Read More →

Mai nak tunjuk cara nak hilangkan cemuih keja…sengai2 badan…fedup tengok komputer…. 1.      Mola2…cari lalat, tibai bagi mampoih, tapi jangan sampai terpenyet… 2.      Ambik ketaih, susun lalat2 yang mampoih tadi ikut kesukaan… 3.      Lukih apa patut menggunakan imaginasi/kepala otak bergeliga tu… 4.      Hasilnya…..tadaaaaa….. mcm kat bawah ni… kalau […]

Read More →

Open LetterTo: Bill Gates of MicrosoftFrom: Banta Singh of Punjab Subject: Problems with my new computer Dear Mr. Bill Gates, We have bought a computer for our home and we have found some problems, which I want to bring to your notice. 1. There is a button ‘start’ but there is no ‘stop’ button. We […]

Read More →

NO MORE 5C ‘ S BUT NEW 5B ‘ S………. I don ‘ t need a CAR, but I want a BMW I don ‘ t need a CONDO, but I want a BUNGALOW I don ‘ t need you to have CASH but I want you to own a BANK I don ‘ t […]

Read More →

Warning: This is a political joke. If you can’t take it, please leave. A little boy wanted RM100 badly and prayed for two weeks but nothing happened. Then he decided to write GOD a letter requesting the RM100.When the Pos Malaysia received the letter addressed to GOD, they decided to send it to the Prime […]

Read More →

Seorang guru lukisan sedang melihat kertas lukisan milik pelajarnya yang paling malas. Cikgu : “Lukisan apa yang kau buat nie Abu, kosong je?” Murid : “Kuda makan rumput, cikgu!” Cikgu : “Rumputnya mana?” Murid : “Sudah habis dimakan kuda, cikgu,” Cikgu : “Habis tu, kudanya mana?” Murid : “Sudah pergi, cikgu! Kalau rumputnya sudah habis, […]

Read More →

Tips ni sgt berguna time makan buffet tu…dan nak best plak makan kat otel 6 bintang… fuuuuuuu… 1. Pastikan anda berpuasa pada hari anda ingin makan buffet. Kalau boleh jangan sahur dan kurangkan makan pada waktu berbuka hari sebelumnya. Ini semua adalah persedian yang akan memastikan perut anda betul2 kosong pada waktu makan buffet nanti. […]

Read More →