Daripada ketika kawasan kompleks sukan ini dibina, Sherrina sering tertanya-tanya. Adakah orang awam dibenarkan masuk atau khas untuk atlit sahaja? Setelah siap pun masih belum ada tanda yang ia dibuka pada orang awam. Hinggalah semasa cuti raya haji, kawan baik Sabiha memberitahu yang kolam renang itu sudah dibuka kepada awam. Serius??? Oklah kita cuba tengok […]

Malam tadi acara badminton macam biasa di Wangsa Maju. Makin ramai Terendakians yang turun join, kali ni kene bukak 3 court instead of 2 mcm biasa. Abg Mantoi dan Pendisk, main tak hengat punya Team dari dua batch yg berbeza. Dr Azhadi dan Adib Afifi YB Razali pun turun kali ni, partner dgn abg Ali. […]

Hari pertama di California Fitness. Antara berkobar-kobar dan hasutan setan supaya mengalah. Ciss…setan punya setan! Kelas tuisyen pagi takde coz student ada hal so bleh le bangun lewat sket dan ambil masa untuk siapkan barang-barang yg nak dibawa. Antaranya seperti baju, seluar trek, mangga utk locker, stokin, botol air dan sebagainya. Kol 12.30 aku keluar […]


Notice: Trying to get property 'queue' of non-object in /home4/sherrin1/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2841

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home4/sherrin1/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2841