Big Bad Wolf 2012 Sherrina terlupa tentang acara jualan buku yang sering dianjurkan oleh Big Bad Wolf akan berlangsung pada Disember 2012 sehinggalah Sherrina terbaca di Facebook Pages Big Bad Wolf mengenainya. Kebetulan pula salah seorang pemenang pas preview adalah kawan sekolah Sherrina iaitu Irene Cho. Pemenang pas preview boleh membawa seorang kawan dan serta-merta […]

The Heart Pada 8 dan 9 September 2012 ini ada pameran kesihatan yang sangat menarik akan berlangsung di Mid Valley Exhibition Centre, Kuala Lumpur. Antara pameran yang menarik minat Sherrina ialah pemeriksaan kesihatan percuma, ceramah kesihatan percuma dan IJN Quit Smoking Clinic. Untuk ketahui lanjut, klik Exhibition Highlight Antara tajuk ceramah kesihatan yang menarik dan […]

Fuh, hari ini betul-betul pack dari pagi sampai tengah malam. Tu pun terlewat bangun penangan Ponstan akibat sakit pingggang. Gi klinik doktor buat test urine, ada kebarangkalian kene batu karang. So dia kasi ubat utk bunuh kuman-kuman dan datang balik lepas seminggu untuk check. Alhamdulillah, lepas makan segala ubat yang doktor bagi, lenguh pinggang tu […]

Semalam Sherrina berkesempatan ke KLCC untuk makan malam dan ternampak pameran baru di Galeri Petronas. Namanya NOVA-Exploring the New Media. Nampak menarik, masuk pun percuma. So apa lagi. Masuklah. Setiap kali gi KLCC, Sherrina pasti akan check kalau ada pameran baru disini. Walaupun tak paham sangat bab seni ni tapi seronok tengok lukisan atau penghasilkan […]

Beberapa hari yang lepas sempat ke KLCC dengan kawan baik. Lama gak tak gi KLCC. Bila last skali? Entah. Yang pasti last skali pegi, takde pameran Sony Photography Award pun. Kali ni pegi tengok ada pameran baru. Singgah jap tengok apa yang best. Wahhh….best giler. Semua gambar-gambar terbaik yang mendapat anugerah. Kalau belum pegi, cepat-cepat […]

Minggu lepas Sherrina telah dijemput oleh seorang sahabat, Wan Dina ke ASWARA untuk menonton program Main Zapin. Ianya adalah persembahan oleh para pelajar ASWARA dan turut disertai oleh tenaga pengajar ASWARA. Sherrina ni bukanlah orang yang memahami sangat bab seni ni tapi tertarik juga nak tonton sebab ada banyak jenis zapin yang akan dipersembahkan. Kami […]

I was in KLCC doing my usual early of the month routine. Visiting RHB Bank and CIMB Bank paying bills. My friend and I went to food court for dinner. On the way down, we saw a photography exhibition in Petronas Gallery. We went there and enjoyed every moment looking at the beautiful photographs of […]


Notice: Trying to get property 'queue' of non-object in /home4/sherrin1/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2841

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home4/sherrin1/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2841