Category: CBN

Majlis Perkahwinan Ann Azis dan Norsham

Majlis Perkahwinan Ann Azis dan Norsham

Tarikh: 1 Januari 2008Masa: 12.00 tengahariTempat: Pusat Komuniti Taman Ibu Kota Setelah 3 hari asyik menghadiri kenduri, majlis perkahwinan Ann Azis menutup tirai. Kebetulan pula bukan sahaja aku dan Ann yang sama-sama sekelas semasa bersekolah di CBN dari form 1 sampai form 3, rupanya mak dia dan mak aku pun […]

Majlis Pertunangan Yohanis dan Johan

Majlis Pertunangan Yohanis dan Johan

Tarikh: 30 Disember 2007Masa: 11.oo pagiTempat: Bukit Sentosa, Bangi Memandangkan takde antara kitorang yang pakar bab jalan-jalan di Bangi, maka kitorang pakat naik satu kete je dari KL. Aku, wana, mas and awin naik kete Myvi awin yang baru beli itu (wah!) dan bertolak ke Bangi pada jam 11 pagi. […]

Amanda’s Wedding Reception

Amanda’s Wedding Reception

Date: 29th December 2007Time: 8.30pmVenue: Novotel Hotel Amanda invited us to her wedding reception by passing the message through Azie. Awin, Mas, Wana and me went to Novotel at 8pm, got lost and arrived safely at 8.30pm. We missed the major part of the ceremony where one of our fellow […]

Roti Arab dan Anak Awin

Roti Arab dan Anak Awin

Aku baru tau yg roti Arab ni sedap rasanya. Aritu jalan2 cari makan di AU1 kat depan asrama Felda, terjumpa satu area ala-ala kawasan gerai dan restoran. Jumpa satu kedai yg famous ngan Nasi Kandar dan ada disediakan roti Arab. Try lah order satu. Dia punya bau…..enak. Ni kuah daging […]

Buka Puasa di Kafe Serai Wangi

Buka Puasa di Kafe Serai Wangi

Semasa reunion CBN bulan Mei yang lalu, Sherrina terjumpa kawan lama yang lebih awal bertukar sekolah sebelum Sherrina ke MRSM Terendak. Namanya Yohanis. Kitorang berdua agak kamceng sebab ayah kami sama2 bekerja dengan tentera. Dan Sherrina slalu jeles sebab setiap kali habis sekolah, dia dijemput oleh sebuah trak tentera (dulu […]

Reunion CBN – Part 1

Reunion CBN – Part 1

Awsome! That’s the best word to describe the 10 years reunion of Convent Bukit Nanas girls. That will be 12 years for me coz I left CBN after form 3. Thanks to Nik Yazmin and Azie who had done great job in organizing everything from providing place, food and etc. […]

Reunion CBN!!

Reunion CBN!!

Yahoo…setelah tertunda beberapa kali, kali ni ianya akan berlangsung. Reunion CBN bagi batch SPM 97 (ya I know aku tak amik SPM di CBN tapi aku tak kira aku nak pegi jugak!!!) Details are as below:Date : 26.05.2007Time : 3.30 pm to 6.00 pmVenue : Hall, SM Convent Bukit NanasCost […]