Tarikh: 1 Januari 2008Masa: 12.00 tengahariTempat: Pusat Komuniti Taman Ibu Kota Setelah 3 hari asyik menghadiri kenduri, majlis perkahwinan Ann Azis menutup tirai. Kebetulan pula bukan sahaja aku dan Ann yang sama-sama sekelas semasa bersekolah di CBN dari form 1 sampai form 3, rupanya mak dia dan mak aku pun satu sekolah juga. Jadi kami […]

Read More »

Tarikh: 30 Disember 2007Masa: 11.oo pagiTempat: Bukit Sentosa, Bangi Memandangkan takde antara kitorang yang pakar bab jalan-jalan di Bangi, maka kitorang pakat naik satu kete je dari KL. Aku, wana, mas and awin naik kete Myvi awin yang baru beli itu (wah!) dan bertolak ke Bangi pada jam 11 pagi. Lepas tol Bangi, kitorang terpaksa […]

Read More »

Date: 29th December 2007Time: 8.30pmVenue: Novotel Hotel Amanda invited us to her wedding reception by passing the message through Azie. Awin, Mas, Wana and me went to Novotel at 8pm, got lost and arrived safely at 8.30pm. We missed the major part of the ceremony where one of our fellow CBNer sang few songs for […]

Read More »

Semasa reunion CBN bulan Mei yang lalu, Sherrina terjumpa kawan lama yang lebih awal bertukar sekolah sebelum Sherrina ke MRSM Terendak. Namanya Yohanis. Kitorang berdua agak kamceng sebab ayah kami sama2 bekerja dengan tentera. Dan Sherrina slalu jeles sebab setiap kali habis sekolah, dia dijemput oleh sebuah trak tentera (dulu bercita2 sungguh nak panjat trak […]

Read More »

Awsome! That’s the best word to describe the 10 years reunion of Convent Bukit Nanas girls. That will be 12 years for me coz I left CBN after form 3. Thanks to Nik Yazmin and Azie who had done great job in organizing everything from providing place, food and etc. The reunion party was held […]

Read More »

Yahoo…setelah tertunda beberapa kali, kali ni ianya akan berlangsung. Reunion CBN bagi batch SPM 97 (ya I know aku tak amik SPM di CBN tapi aku tak kira aku nak pegi jugak!!!) Details are as below:Date : 26.05.2007Time : 3.30 pm to 6.00 pmVenue : Hall, SM Convent Bukit NanasCost : RM30 (RM35 on the […]

Read More »