Coklat Pernahkah anda mengalami masalah sebegini atau mendengar rakan sekeliling anda merungut sebegini: “Aduh….hantaran 9 dulang ni dah tak tahu nak isi apa. Ada idea sampai 8 dulang aje. Dulang ke-9 ni nak isi apa ye?” “Alamak….esok hari jadi isteriku. Tahun lepas sudah beri hadiah beg tangan. Tahun ini nak surprise apa pula?”   Jika […]

Read More →

Women Clothing   Fabulous Living Store offers a wide range of products of women clothing for women lifestyle – clothing lines, handbags and many more. Feel free to browse their website (http://www.fabulousliving.com.my) and see what they have to offer. You can place your order via their website, or email to them at sales@fabulousliving.com.my / fabulouslivings@gmail.com. Take […]

Read More →

Iklan Ubatan   Sherrina terbaca perbincangan menarik ini di Group Persatuan Usahawan Internet Malaysia dan ingin kongsikan informasi ini dengan anda khususnya jika anda penjual produk kesihatan khususnya secara online. Info ini datang tepat pada masanya kerana Sherrina baru beli domain jomsihat.com.my dan baru bercadang nak iklankan produk kesihatan di web itu.   PERHATIAN KEPADA […]

Read More →

Bagaimana Sistem Lengkap Pemasaran Email Autoviral “Percutian Australia” Dapat Membantu Anda oleh Zamri Nanyan Hakcipta Terpelihara (c) 2012 ZamriNanyan.com Pemasaran Email merupakan satu kaedah pemasaran yang amat berkesan. Bagi yang belum arif tentang pemasaran email, ianya bermaksud menghantar email kepada ribuan pengikut anda yang telahpun bersetuju untuk menerima email daripada anda. Lebih banyak email yang […]

Read More →

Business Card Tadaaa..bisnes card untuk tahun 2012. Dikemaskini dari design kad 2011 yang agak serabut. Terima kasih kepada designer Black Red Art Studio yang telah design kad ini dan mencetaknya. The best business card ever yang pernah saya buat untuk diri sendiri. Kualiti tinggi, kertas bagus, ada laminate, matte, spot UV. Semua lengkap lah. Memang […]

Read More →

Wena Pada 9 Feb yang lalu Sherrina menghadiri WENA Monthly Networking Event di Kiara Equestrian. First time ke sana. Hampir sesat juga lah walaupun pakai GPS. WENA ialah Association of Bumiputra Women Entrepreneur Network of Malaysia. Sebuah badan NGO bagi menyokong usahawan wanita bumiputera. Sherrina join WENA sejak tahun lalu setelah diperkenalkan oleh kak Faizah Aziz-Wells. Banyak […]

Read More →

Red Warrior RM42/helai termasuk pos. Kain sahaja. Logo diberi berasingan. Anda bebas untuk memilih dimana hendak menjahit logo tersebut. Wording tidak diberikan. Ia boleh didapati di uptown berdekatan anda atau kedai menjual sticker. Nota Arahan basuhan: Sila terbalikkan kain sebelum mencuci. ( Mesin basuh kelajuan spin, sederhana) Red Warrior

Read More →

Fly Catcher Pening kepala dengan masalah lalat yang kotor dan membawa penyakit? Dah selesai dah masalah tu. Tak caya? Tengok video kat bawah ni Lalat mempunyai keupayaan untuk membiak dan membahayakan kesihatan. Arahan Fly Catcher kami digunakan secara praktikal dipermukaan meja. Apabila perangkap lalat ini sedang beroperasi, jangan paksa pemutar berhenti dan jangan tolak kehadapan […]

Read More →