Jika anda di tahap kelaparan maksimum dan mencari makanan yang sedap dan sesuai dimakan ketika sangat lapar, boleh cuba Freshwater Prawn Noodle di Restoran Sakura Kristal, Taman Melawati, Kuala Lumpur. Mee kuning digoreng garing seakan yee mee ini memang sesuai dimakan jika benar-benar lapar kerana kuantitinya agak banyak dan ia sangat mengenyangkan. Udangnya juga besar […]

Read More →

Groupon ni amat bahaya tuan-tuan dan puan-puan. Sekali kita dah ketik, macam-macam benda nak dibeli. Haishhhh….kisahnya begini. Satu malam tu, dah jam 1 pagi pun tak leh nak tidur. Pusing kanan, pusing kiri. Akhirnya capai tablet dan buka Groupon. Scroll punya scroll, terjumpa produk ini. Self-Adhesive Whiteboard. Takyah beli whiteboard mahal-mahal yang makan space atau […]

Read More →

Tak sangka di tempat mewah sebegini ada food court menyediakan makanan murah. Serius! Silap-silap lagi murah dari makan di gerai bawah pokok. Dahlah suasana selesa, aircond dan bersih pula tu. Cuma masalahnya nak pergi disini agak mengelirukan. Food court di Publika Solaris Dutamas ini namanya Jom Ledang baru dibuka pada November 2014. Lokasinya terletak di […]

Read More →