Restoran Sakura Kristal Taman Melawati menyajikan hidangan enak dalam suasana yang nyaman.

Sakura Kristal Taman Melawati

Jika tidak mahu makan makanan berat, cubalah potato wedges. Rangup dan sedap.

Sakura Kristal Taman Melawati1

Teh tarik Sakura Kristal dari dulu hingga sekarang memang semacam kaw dia

Sakura Kristal Taman Melawati2

Jika sangat lapar, Sherrina akan pilih Black Pepper Beef Fried Rice. Pesanan kepada waiter, “pedas ya”

Sakura Kristal Taman Melawati3

Jika tekak mahukan makanan western, cubalah grill chicken chop. Ada beberapa sos, kegemaran Sherrina ialah BBQ sauce. Kawan Sherrina pilih black pepper sauce. 

Harga makanan disini sederhana sesuai dengan keselesaan yang disediakan kepada pelanggan dan kesedapannya.

  1. Saya try sakura kristal di the mines seri kembangan, tepi terusan bot tu. tak tau nak order apa kami berempat order nasi package utk 4 org. katanya masakan peranakan. tapi rasa macam kuah nasi dagang dicampur dgn udang/sotong je. 4 orang kami habis rm98. ok lah sedap tapi biasa jer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.