BAGAN CHAR KUEY TEAW

BAGAN CHAR KUEY TEAW

BAGAN CHAR KUEY TEAW Yezza….di tepi opis Sherrina sudah ada gerai char kuey teow! Dulu pun ada tapi macam suam-suam kuku. Kejap buka, banyak kali katup. Fed-up lah. Kali ni tengok ada brand baru masuk. Mereka sewa tapak dengan D’Anjung, restoran corner lot di Taman Permata.
BAGAN CHAR KUEY TEAW First time try, rasa macam biasa aje. Try banyak kali, memang sedap. Yang ni char kuey teaw special siap ada telur mata. Harga RM6.50. Mula beroperasi jam 5 petang kalau tak silap.

So kalau nak cuba char kuey teaw yang sedap, meh try Bagan Char Teaw yang terletak di D’Anjung, row hujung depan Giant. Cari Watson, hujung tu dialah tu. Time Maghrib tutup untuk solat. Khabarnya di Wangsa Setia pun ada.

BAGAN CHAR KUEY TEAW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.