Food Review: Food Court Jusco Alpha Angle

Food Court Jusco Alpha Angle

Kali ni Sherrina nak kongsi review mengenai beberapa menu yang Sherrina makan di food court Jusco Alpha Angle. Dulu hampir setiap minggu Sherrina akan makan disini sebab ia ada ABC yang sedap giler dan western food yang sedap. Tapi kini ia tinggal kenangan.

food-court-Jusco-Alpha-Angle
Chicken chop ni dulu sangat sedap. Lagi plak dengan kuah kaler putih. Manis-manis. Tapi kini tukang masak dah bertukar, hancus. Ayam tu macam plastik. Pelik aje. Sos tu memang fail lah.

 

asam pedas food court Jusco Alpha Angle2
asam pedas food court Jusco Alpha Angle2

ABC food-court-Jusco-Alpha-Angle1

Lain kali datang sini makan ABC ajelah. Huhuhu….

Food Court Jusco Alpha Angle

Buat sendiri macaroni & cheese di rumah? Klik SINI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.