Kalau anda penggemar char kuey tiow, anda tentu tahu port-port menarik yang menyajikan char kuey tiow yang enak. Antara yang terkenal seperti di Sany Char Kuey Tiow di Taman Titiwangsa, Mali Char Kuey Tiow di Taman Bunga Raya, gerai char kuey tiow di Restoran NZ lama dan banyak lagi. Dulu Sherrina sendiri seorang penggemar tegar […]

Read More →

Hey hey…KFC ada menu baru. Yup…KFC O.R Chicken Chop. Sherrina memang penggemar makanan western dan chicken chop ni memang antara yang menjadi kegemaran. Pada mulanya, takde pun keinginan nak mencuba. Sebab nampak macam tak berapa menarik. Tapi entah kenapa semalam menapak juga masuk ke KFC dan memesan KFC O.R Chicken Chop.     Keputusannya? Not […]

Read More →

Beberapa Sabtu yang lalu Sherrina dan housemates berkesempatan ke Sg Ulu Yam untuk BBQ sambil mandi sungai. Dah lama berhajat nak buat program ni tapi selalu aje ada halangan. Jadual terlalu sibuk, cuaca buruk dan sebagainya. Alhamdulillah, kali ni menjadi pula. Sehari sebelumnya kami membeli bahan untuk membakar di Carrefour Wangsa Maju. Aduh….harga lamb mencanak-canak […]

Read More →

Si Oyen sangat suka menaiki kereta. Lihat gambar gelagat Si Oyen yang tak sabar-sabar nak naik kereta sebelum Sherrina keluar ke pejabat pagi tadi. [nggallery id=1 ] p/s: Sesuatu yang tak dijangka berlaku menyebabkan kesemua post di blog ini hilang. Yang ada hanyalah yang masih wujud semasa blog ini beroperasi di Blogspot. Harap Maklum.

Read More →