Cold Storage

Semenjak Cold Storage buka di Wangsa Walk, tak penah lak amik peluang nak round habis-habisan dalamnya. Semalam ketika ada masa yang terluang, sempat round-round d idalam Cold Storage. Antara banyak-banyak pasaraya, Cold Storage ni agak unik kerana menjual barang-barang kebanyakkannya dari luar negara. Ketika merayau-rayau, terjumpa minuman tin Schweppes. Eeeee..dah lama tak nampak minuman jenama ini. Dulu ketika kecil selalu beli tin minuman ini yang sangat popular suatu ketika dulu.

Macaroni and cheese instant pun ada. Bestnya. Tapi microwave dah lama bersara menjadi hiasan di dapur.

Spaghetti bolognese segera pun ada juga. Bestnya! Macam dalam cite tv omputeh yang selalu di tonton. Makanan segera masuk je dalam microwave, dah siap makanannya. Tapi ni sebab dibuat di luar negara, daging tu halal atau tak….takde jaminan. So tengok ajelah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *