Dina’s birthday treat

Malam tadi Sherrina ngan geng in crime, Suhaila dan Wan Dina gi makan kat Thai Steamboat yang Sherrina penah cite sebelum ni di Dagang Avenue. Kali ni sebab nak celebrate birthday Dina.

Inilah dia budaknya yang sambut birthday semalam yang ke……

Dina menunjukkan kepakaran mengendalikan periuk steamboat.

 Suhaila ni pun pakar jugak bab-bab memasak ni. Sherrina? Pakar bab merasa makanan aje! kih kih kih….

Eh, kali ni ada makanan yang berbentuk starfish lah!

Dina yang sibuk bercerita.

Kuih-muih. Dorang kata sedap. Sherrina rasa, biasa aje.

Aiskrim ni confirm sedap. Yummm…yummmmm

Apa ajelah cerita dorang berdua ni sampai memek muka macam tu :p

Apa pun, we had lots of fun eating, chatting, gossiping and laughing. Happy Birthday, Dina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *