Waffle Terbaek dan Pameran Sony Photography

Beberapa hari yang lepas sempat ke KLCC dengan kawan baik. Lama gak tak gi KLCC. Bila last skali? Entah. Yang pasti last skali pegi, takde pameran Sony Photography Award pun. Kali ni pegi tengok ada pameran baru. Singgah jap tengok apa yang best. Wahhh….best giler. Semua gambar-gambar terbaik yang mendapat anugerah.

Kalau belum pegi, cepat-cepat le sebab pameran ni dah nak habis tak lama lagi.

Best sungguh dapat tengok satu per satu foto yang dipamerkan. Hebat-hebat belaka!

Bila nak balik, sign buku autograf. Macam-macam ada. Ramai rakyat Malaysia ni yang kreatif rupanya.
Datang KLCC rasa tak lengkap kalau tak pekena waffle kat food court tingkat 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *