Teringat masa dok kat Canberra dulu slalu makan coklat ni. Thanks to my fren, Suhaila Sahir yang belikan masa dia gi holiday kat Gold Coast minggu lepas 🙂 Yummmm!

Read More →

Ternyata semua bicarakuTersimpan di dalam hatikuTernyata semua soalankuTak pernah kau fikir di fikiranMengapa kau masihMencari kepastian dalam cintaDan di sini masihMenanti jawapannya Tuhan tolong nyatakanlahPadanya tentang cintaAdakah masih diriku diperlukanTuhan tunjukkan padanyaTentang apa yang ku fikirkanAdakah cinta ini perlu untuk dirinya Berbicara tentang cinta kitaMasih tiada noktah penghujungnyaBerbicara tentang perasaanSimpan saja semua itu Mengapa kau […]

Read More →

Beberapa hari yang lepas sempat ke KLCC dengan kawan baik. Lama gak tak gi KLCC. Bila last skali? Entah. Yang pasti last skali pegi, takde pameran Sony Photography Award pun. Kali ni pegi tengok ada pameran baru. Singgah jap tengok apa yang best. Wahhh….best giler. Semua gambar-gambar terbaik yang mendapat anugerah. Kalau belum pegi, cepat-cepat […]

Read More →

Sherrina dan member dijemput menyertai rombongan belayar dengan Star Cruise beberapa hari yang lepas. Tugas kami ialah merakam tempat dan aktiviti dalam bentuk video dan foto. Dengan bermodalkan kamera video Sony sebesar tapak tangan tu, kami bertolak ke utara pada jam 2 pagi dengan menaiki kereta yang disediakan. Kami tiba di Sg Petani Selatan jam […]

Read More →

Minggu lepas Sherrina telah dijemput oleh seorang sahabat, Wan Dina ke ASWARA untuk menonton program Main Zapin. Ianya adalah persembahan oleh para pelajar ASWARA dan turut disertai oleh tenaga pengajar ASWARA. Sherrina ni bukanlah orang yang memahami sangat bab seni ni tapi tertarik juga nak tonton sebab ada banyak jenis zapin yang akan dipersembahkan. Kami […]

Read More →

Tengahari tadi Sherrina dan rakan, Wan Dina Norazrin ke Crash Pad Chow Kit untuk membantu membaiki komputer di makmal komputer Crash Pad dan seterusnya mengendalikan kelas komputer dan kelas Sudoku. Oleh kerana kami sampai sebelum jam 12 tengahari, kami mengambil kesempatan untuk mencuba makan tengahari di Restoran Kudu Bin Abdul yang terletak di Jalan TAR. […]

Read More →