Kak Aidrina sefamily ajak Sherrina ke Wangsa Walk malam tadi. Katanya ada karaoke baru bukak dan tgh offer RM2 sejam per room. Biar betik! Kitorg pun berkumpul kat sana. Disertai sekali family kak Julie n abg Jamalul. Smpi agak lambat. Kol 9 lebih. Rooms dah fully booked. Kene amik no giliran, dapat room kol 10. […]

Read More →

Di sini saya ingin mengucapkan SALAM A I D I L F I T R I Mana yg ada terlepas kata … terlebih gurau senda …tersentuh hati dan perasaan sepanjang persahabatanharaplah tidak disimpan didalam hati …sejujurnya saya menyusun 10 jari memohon ampun dan halalkan makan & minum … Semoga di hari lebaran nanti akan lebih […]

Read More →

Walaupun Sherrina penah bagitau sebelum ni taknak blog pasal bukak puasa tahun ni, tapi acara bukak puasa kali ni kalau tak dilakarkan di blog, rasa rugi plak. Sebabnya bukan selalu dapat peluang buka puasa di tempat yang mahal seperti di Hotel Nikko. Sherrina dan kengkawan sampai di parking Hotel Nikko jam 6.15 petang pada hari […]

Read More →

Dari sehari ke sehari nak blog pasal ni tapi tak sampai-sampai seru. Di pagi Selasa yang sejuk kerana hujan diluar sana, tapi nak tido dah tak lalu maka aku storykan jugaklah. Program Derma Darah Pra-Ramadhan 2009 ni anjuran ANSARA dengan kerjasama Aeon. Ada berpuluh lokasi derma darah dibuka diseluruh negara serentak pada 14 Ogos 2009-16 […]

Read More →