Tak terlewat lagi nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua kengkawan. Tahun ni rasanya takde kot posting-posting pasal berbuka puasa disana-sini macam tahun lepas. Lagipun tahun ni jemputan berbuka puasa tak banyak dan kalau ada pun, pilih tempat2 yg mahal dan berbaloi aje. Muehehehehe….kasi can lah kat orang lain plak merasa berbuka di hotel. Kad Raya […]

Read More →

Pada 7 Ogos yang lalu, Sherrina dan hampir 60 orang Terendakian dan non-Terendakian yang lain telah pulang ke maktab untuk menganjurkan program Gempur Menara Gading. Program ini berbeza dengan Career Talk yang lepas dimana kali ini speaker berkongsi pengalaman belajar di universiti daripada aspek kursus masing-masing. Sebanyak 8 fakulti dibuka kali ini iaitu Fakulti Perubatan, […]

Read More →

Semenjak Sunway Lagoon wujud, tak penah sekalipun Sherrina gi. Sebab apa eh? Tiketnya mahal lah. Tapi bila ada peluang nak gi dgn rega yg murah, tak tolak punya. Tapi bila sampai, nyesal gak. Mengenangkan H1N1. Harap2 selamat. Sebab H1N1 agaknya, Sunway Lagoon tak crowded seperti yang dijangka. Sherrina gi atas jemputan member yg keje di […]

Read More →