Restoran Mohd Chan Abdullah

Kali ini Sherrina makan di restoran yang agak baru juga di Taman Melawati. Restoran berkonsepkan makanan cina muslim ini mendapat sambutan yang hangat juga. Penah sampai orang beratur menunggu giliran nak makan.

Memandangkan makanan disini agak mahal jugalah (lebih mahal dari harga di gerai), maka Sherrina memilih nasi, sup dan satu jenis hidangan ayam sahaja utk mencuba.


Fishball soup. Sedap.


Orange juice. Siap dalam menu bagitau brape biji oren digunakan utk buat jus ini.


Ayam masak thai. Oklah tapi manis. Macam tak kene dengan tekak yg dah biasa pedas.

Overall oklah makanan disini. Mungkin tak kene dengan tekak Sherrina sebab kurang pedas. Makanan cina memang tak pedas pun kan. Tapi nasinya cukup mengenyangkan dan lauknya mencukupi untuk makan dua orang. Apa pun, not bad lah. Tentu disukai oleh mereka yang menggemari masakan chinese style.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *