Kucing, Nasi Ayam dan Boh Teh O Ais


Ni tataulah kucing sapa. Memang merayau kesana-kemari. Dulu kat area sini mana ada kucing jalanan spesis bulu kembang macam ni. Tapi lately ni macam banyak lak. Tatau le camne boleh terjadi. Kucing kampung lak makin sikit.


Walaupun kucing jalanan, tapi sihat dan kuat. Sesekali bila nampak dia datang umah, kasi le makan nasi ngan ikan. Tapi ada sekor lagi yang kaler oren tu sudah kene kurap di telinga dan muka lah. Kesian giler. Tatau nak wat camne.


Ini ialah minuman kegemaran terbaru Sherrina. Boh Teh O Ais.


Perisa original lagi sedap. Kene plak masa cuaca panas teguk air ni sejuk-sejuk…..lega seh.


Ini ialah nasi ayam Mash di Datuk Keramat. The best nasi ayam in the world (bagi Sherrina lah). Kalau nak makan disini kene gi before lunch time. Kalau tak, sesak daaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *