Ahad lepas telah berlangsung acara Go-Kart Ansara Terendak 2009. Organized by saudara Brader Rez dengan bantuan Shimi dan Misz Mastura, berjalan dengan sangat lancar. Sherrina bertolak ke Shah Alam jam 8 pagi, selepas fetch Marissa (SPM 2008) kat Wangsa Maju. Walaupun pakai GPS tapi nak cari jalan masuk ke kawasan Go-Kart tu agak mengelirukan. Ketika […]

Read More →

Dah lama rasanya tak dapat penyakit tiga serangkai ni. Batuk, sakit tekak dan hilang suara. Agak malang apabila ianya terjadi sehari sebelum kem ActivemindKids yang terakhir di Bandar Baru Bangi pada Ahad lepas. Terpaksa guna sign language lah. Tapi bila dah tengahari, suara tu muncul sikit demi sedikit. Thanks to Dequadin Lozenges. Probably organizing 3 […]

Read More →

Apalah malangnya nasibku. Dulu masa mat bangla keje KFC dok umah belakang ni, depa pasang lagu bangla sekuat-kuatnya. Aku rasa dah boleh hafal lah. Pastu dorang blah, masuk budak-budak Melayu yg keje KFC gak (aku rasa KFC sewa umah tu lah). Few months ok, sekali agaknya KFC kasi bonus….depa sudah bawak karaoke set masuk umah […]

Read More →

I was involved with ActivemindKids Science Camp at Wisma DRB-Hicom this morning. It was extremely fun. More story and pics in next post. Check-out my new toy. Nahh….it’s not mine. It’s for the ActivemindKids Science Camp. I am so addicted to this kit that I spent hours playing around with it. Absolutely awesome to teach […]

Read More →

Sabtu lepas berkesempatan mengadakan Ops Jalan-Jalan Cari Makan di Desa Pandan. Kali ni di Restoran Taharah yang famous dengan masakan tomyam. Anehnya restoran tomyam ini beroperasi dari waktu tengahari lagi. Kebanyakkan restoran tomyam mula buka petang. Jadi, bagi yang mengidam nak makan tomyam di waktu lunch bolehlah terjah restoran ini yang terletak tidak jauh daripada […]

Read More →

Ahad lepas telah berlangsung acara Karnival Ria untuk bekas pelajar MRSM Terendak di Tasik Titiwangsa KL. Sebulan sebelumnya Sherrina cukup sibuk le sebab macam-macam keje perlu dibuat untuk persiapan karnival ni. Sehari sebelum karnival, Sherrina berada di padang bolasepak dimana karnival akan dijalankan untuk memerhatikan kerja-kerja memasang khemah. Time tu pulak ada pertandingan American Football […]

Read More →

Humang aihhh….malas giler nak hapdet blog ni. Kene apdet gak pasal karnival sebelum kenangan2 itu luput dari ingatan. Jap aa….nak pi cari seru nak rajinkan jari-jemari….huishhhh

Read More →