Paintball Ansara Terendak 2009-laporan

Sabtu lepas telah berlangsung Paintball Ansara Terendak 2009 di Astaka, PJ. Sebanyak 8 kumpulan berdaftar pada mulanya tapi dikurangkan kepada 6 kumpulan disaat akhir kerana ada yang tarik diri. Sherrina sampai di Astaka PJ jam 8.40 pagi, dah ramai yang berkumpul.


Port dimana Ansara Terendakian berkumpul


Oshie dan Misz Mastura tgh sibuk check pendaftaran…siap ada live coverage di forum tuuu..


Shimi, tokey yg organize game ni. Thanks, bro.


Batch 97 yang turun join sama. Cayalah lu orang semua!


Permainan bermula. Ikhwan dengan aksi menembak sebelah tangan. Perghh, aku pun tak larat. Marker tu bukannya ringan. Huhu….


Team Key-Mug


Ikhwan yang tergolek dog kene tembak


Mad Duan yang kene shoot kat mask


Batch 2008 pun join sama…cayalah


Team Bulat dan Team Haluan Kiri


Zahir yang bersemangat nak tembak aku. Masa tu aku dah kehabisan pallet dan tinggal sorang je yang masih hidup. Team Key-Mug ramai lagi yang masih hidup. Tetiba Zahir muncul acu marker kat kepala aku. Arghhh…..angkat tangan, surrender wehhh


Lari menyelamatkan diri….pun kene tembak gak walaupun dah surrender. key-mug tol team dorang tuu…

Aku yang kepenatan, semput dohhh…..mintak nyawaa


Akhirnya team underdog, Haluan Kiri menjuarai game kali ni. Ni majlis penyampaian hadiah.


Sebelum balik, amik gambar dulu lahhh……

Thanks to all yang join, dari batch pertama (1987) sampai le batch terkini (SPM 2008) ada join sama. Thanks to Shimi yg organize acara ni, Misz Mastura yang buat liputan dari lokasi dan other Terendakians yg turun kasi sokongan moral (abg Pudin, Huzairi, Pendisk dll)

Team 1 : bulat tapi comel
1. mantoi /
2. Abg Azmi/
3. Is/
4. Nur Alia Diana Bt Zainuddin (SPM08) /
5. sherrina /
6. mulan/

Team 2: Gerakan Kiri (perghh….berhaluan kiri nih)
1. Qaisy /
2. Oshie /
3. Brader Rez aka Jokyu aka Rizal /
4. shimi /
5. Kamarul/

Team 3: Ultraman Togel Tiga
1. Adik Jokyu /
2. Ikhwan/
3. Adik Md Duan /
4. Mad Duan /
5. Marissa Aliah Bt Zainal (SPM08) /

Team 4: LENJAN!
1-mohd Fattah/
2-ahmad nazrul /
3-syamizar adli /
4-nasrul naim /
5-carlos duen /
6. mina/

Team 5: key-mug
1.Edri Azlan @ Atan/
2.AD/
3.Zahid/
4.Payat/
5.Akim Mustaqim/

Team 6 : hamas
1. Ruhann/
2. Kuchai/
3. Kudin/
4. johoe/
5. Ezani/
6. adik ipar ruhann/

Jum : 33 orang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *