Tgh pikir….

Apa yang saya tengah pikir sekarang?

  • Paintball Ansara Terendak di Astaka PJ Sabtu ni
  • Kenduri kawin Ayu di Cheras lepas game paintball dan di Sepang pada hari Ahad
  • Apa nak buat pada hari Isnin cuti Thaipusam ni
  • Plan untuk 2 orang student yang akan menduduki UPSR tahun ni
  • Musim training yang masih suam-suam kuku
  • Subjek training yang saya kene study (upgrade skill dan knowledge)
  • Pengakuan Sirul dlm kes Altantuya (what will happen next?)
  • Porak peranda politik di Perak (apa dah jadi ni?)
  • Tayar spare yang bocor dan belum ditampal (kene buat esok juga)
  • Dalam kereta yang bersepah dan kereta yg belum dicuci (esok kene gi cuci)
  • Karnival Ria Ansara Terendak, byk lagi mende yg lom settle (tapi progress hari smalam sgt bagus, satu hari habis untuk cari info hal karnival ini)
  • Cek-cek yang perlu bank-in (parking di kawasan bank sgt terhad=sgt malas)
  • Bil-bil yg perlu dibayar
  • Data-data dlm hard disk yg perlu burn dlm DVD (tu lah sapa suh pakai Rapidshare)
  • Jadual kerja Februari yg belum dicetak dan ditampal
  • Inventori software, tutorial dan movies dlm beg-beg DVD yang belum dikemaskini
  • Azam dan jadual senaman yang masih belum 100% dipatuhi
  • Rasa macam ada lagi….tapi takleh nak pikir

Apa yang anda tengah pikirkan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *