Sherrina tatau lah ada badi apa antara Sherrina dengan Mitsubishi Storm. Kali pertama menggeselkan kereta dengan body kereta lain, ialah dengan Mitsubishi Storm. Kali pertama kereta ini digesel oleh kereta lain, juga dengan Mitsubishi Storm. Semalam Sherrina fetch member di Kg Baru. Lepas amik dia, jalan jem. Nak ke Kota Damansara attend meeting. Nak lepas […]

Read More →

Jumaat lepas gi Berjaya Times Square jumpa Geng Upin Ipin. Dapat poster, dapat autograf pelakon-pelakon yang menyumbangkan suara. Punya ramai, nak amik gambo dengan Upin dan Ipin pun tak sempat. Yg kanan skali tu yg buat suara Badrol Ni lah orangnya disebalik suara Kak Ros apa mau minum? Teh tarik, teh 0, teh ais blablabla….makan? […]

Read More →

Sherrina seorang yang rajin download stuff from internet. Stuff apa? Mende2 biasa. Movies, softwares, tv series, ebook, training video and etc. Semenjak pandai guna Rapidshare, lagik lah menjadi-jadi keje downloading nih. Sekarang plak sudah upgrade Streamyx ke 1 Mbps, lagi aktif lah. Bila dah laju downloading, maka saiz hard disk pun makin susut. Mulalah buat […]

Read More →

Sabtu pagi, terkocoh-kocoh gi Masjid As-Sobirin. Sebab nak kene mengundi jawatankuasa masjid yang baru. Sebagai ahli kariah, kita layak mengundi. Habis mengundi jam 11 pagi, balik umah amik beg untuk pegi meeting Ansara Terendak di umah Mejar Adi di TUDM Subang. Park kete di Tmn Melawati sbb nak tumpang kete kak Aidrina. Masa nak ke […]

Read More →

Tetiba teringat citer ni, selongkar di blog dan naikkan ke sini untuk kongsi cerita…. Sedang membelek2 thread2 lama di Forum Cari, terjumpa satu topik yang menarik bercerita mengenai kesahihan kisah mitos naga. Terjumpa semula posting yang aku tulis disitu. Disertakan satu salinan disini untuk simpanan peribadi dan untuk dikongsi bersama pembaca2 blog ini: bercerita pasal […]

Read More →

NO MORE 5C ‘ S BUT NEW 5B ‘ S………. I don ‘ t need a CAR, but I want a BMW I don ‘ t need a CONDO, but I want a BUNGALOW I don ‘ t need you to have CASH but I want you to own a BANK I don ‘ t […]

Read More →

Sabtu lepas telah berlangsung Paintball Ansara Terendak 2009 di Astaka, PJ. Sebanyak 8 kumpulan berdaftar pada mulanya tapi dikurangkan kepada 6 kumpulan disaat akhir kerana ada yang tarik diri. Sherrina sampai di Astaka PJ jam 8.40 pagi, dah ramai yang berkumpul. Port dimana Ansara Terendakian berkumpul Oshie dan Misz Mastura tgh sibuk check pendaftaran…siap ada […]

Read More →

Apa yang saya tengah pikir sekarang? Paintball Ansara Terendak di Astaka PJ Sabtu ni Kenduri kawin Ayu di Cheras lepas game paintball dan di Sepang pada hari Ahad Apa nak buat pada hari Isnin cuti Thaipusam ni Plan untuk 2 orang student yang akan menduduki UPSR tahun ni Musim training yang masih suam-suam kuku Subjek […]

Read More →