Gath Terendakian 97

Semalam plan nak gi piknik ngan kak Aidrina sefamily tapi kene standby di rumah lak sebab ayah Sherrina disyaki demam denggi. Tapi menjelang tengahari dia dah happy2 gi pasar dan kedai. So malam tu sempat le join gath kengkawan MRSM Terendak batch 97 di Village View, Bangi.


Shema Afifi and me. On left is Radzi (Shema’s husband) and Syaza

Misz Mastura (batch 2004) and Izad’s wife


Ikhwan and Ap. Thanks Ikhwan, sebab belanja makan.


Lamb chop kat sini sedap gak


Me, Izad, Shimi, Ikhwan, Ap dan Izad’s wife. Buat di Bangi tapi orang2 Bangi sendiri yg tak turun. Cehhh…pas ni buat di KL ajelah :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *