GoMobile 2008

Sherrina sempat ke PWTC Jumaat lepas untuk melawat pameran GoMobile di PWTC. Bilangan booth yang dibuka tidak sebanyak PC Fair tetapi boleh tahan menarik. As usual booth daripada telco provider of course ada lah.

Tawaran yang ada oklah. Booth CSL promo phone2 keluaran mereka, banyak juga model yang boleh guna dual sim. Syok juga, takyah carry 2 phones tapi bab design dan interface tu….kureng lah. Rega pun murah gak lah compare to Nokia, tu yg kualiti so-so.

LG promo giler2 lah, siap kasi phone free untuk lucky draw.

Sebelum balik, check-out hip hop dance competition. Adik-beradik break dance lah ni, jangan break neck sudah.

Overall expo ni oklah, nak kata tahap meleleh air liur tu taklah. Ada booth CSL yg offer phone Nokia rega bagus2 tapi low-end model. Jumpa satu booth jual Nokia E71 dengan rega RM1599, check kat luar rega mmg range tu lah. Apa pun enjoylah pusing2 kat expo ni. Tak beli mende pun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *