Shopping

Setelah 3 minggu non-stop training, nak reward diri sendiri dengan shopping lah. Dah lama tak shopping, lagipun ada mende nak kene beli. Handbag baru serta stock buku baru.

Parking di Maju Junction. Acara wajib, makan aiskrim di Famous Amos. Kemudian ke Toy City untuk beli hadiah birthday Humaira, anak member.


Ternampak permainan ni. Dulu masa kecik2 ada satu set. Best woo….


Bukan mudah nak tangkap ikan ni….yayyy, berjaya!


Tunggu awek tu wrap kan hadiah


Dah siap.


Then gi Sogo untuk beli barang. Pastu gi Ampang Point untuk beli buku di Payless Bookstore. Fuyoo, ada stock baru koleksi novel Reader’s Digest lah. Tatau mana nak pilih.


Semua best-best belaka. Satu buku, RM15. Dalam satu buku ada 4 novel. berbaloi lah. Pilih 4 buku, harap cukup sampai Januari tahun depan.


Pastu makan makan di Restoran Tarbush. Cuba makanan Arab plak.


Teh o daun pudina. Sedap. Rasanya macam teh-o taruk ubat gigi….hihihihi


Shish kebab….daging kambing. Sodap.


Roti pita


Shish sandwich

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *