Training in INTAN-Sidang D

Selesai sudah sesi ketiga di INTAN. Juga sesi terakhir bagi bulan ini, dapat le break sekejap sebelum berjumpa dengan sidang berikutnya di bulan Disember.

Seperti biasa di hari akhir, peserta kene menduduki ujian dimana kertas ujian dan markah mereka akan diberikan oleh Sherrina.


Sementara menunggu mereka menjawab soalan, main dengan kucing ni dulu. Thanks to Miss Mastura sebab emailkan program ni.


Baik sungguh student kelas ni, siap bungkus botol air baru setiap pagi.


Main dengan digicam, testing semua setting yang ada


Hadiah untuk peserta yg dapat jawab siapkan mini project. Actually asalnya cuma hadiah untuk 5 orang tapi ended up semua dapat jawab hampir serentak, so belikan untuk semua. Dapat sorang satu bungkus kek.


Tick..tock…tick…tock…layan sms sementara menunggu masa tamat.


Hasilnya bila dah habis exam. Ada dua lagi stack macam ni di rumah. Menunggu untuk ditanda.


Sempat join kelas atas bergambar kenangan. Rugi plak tak buat sesi fotografi dengan kelas sendiri.

Leganya dah habis kelas. 3 minggu non-stop, sangat meletihkan. Rehat kejap selama 3 minggu, then ada satu lagi sesi. Sementara rehat tu kene tanda kertas exam. Semua dok tanya bila dapat tau markah. Cikgunya aje yang malas nak mula menanda…hahahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *