Malam tadi Sherrina dan rakan2 Terendakian berpeluang menonton Majlis Anugerah Kuala Lumpur International Film Festival (KLIFF) 2008 di PWTC. Buat pertama kali berpengalaman menonton program yang dipancarkan ke televisyen secara live. Ianya disiarkan di Astro Kirana. Kehadiran tetamu VVIP iaitu Datuk Seri Shafie Afdal dan Datuk Razali Ibrahim. Persembahan pembukaan oleh Datuk Siti Nurhaliza Nasib […]

Read More →

Dua-tiga hari ni agak busy. Semalam jumpa tuan punya opis untuk bayar deposit 2 bulan. Hari ini merayau sekitar Ulu Klang mencari harga terbaik untuk perabot office. At last, masuk opis gak. hahaha….selama ni masuk opis selamba je pakai baju tido (home office lah katakan, cuma 3 inci jaraknya dari katil) tapi lepas ni kene […]

Read More →

Hoorayy…akhirnya jadual tayangan diterbitkan juga di website KLIFF 2008. Sherrina memang menunggu-nunggu sebab ianya tayangan percuma bagi filem-filem yang dipertandingkan. Ya, untung sekali bekerja sendiri. Minggu ini saya declare cuti kepada diri saya sendiri. Yahoo! Boleh tengok wayang back to back secara percuma. Last year pun sempat gak ikuti aktiviti begini tapi cuma sehari aje. […]

Read More →

Sherrina sempat ke PWTC Jumaat lepas untuk melawat pameran GoMobile di PWTC. Bilangan booth yang dibuka tidak sebanyak PC Fair tetapi boleh tahan menarik. As usual booth daripada telco provider of course ada lah. Tawaran yang ada oklah. Booth CSL promo phone2 keluaran mereka, banyak juga model yang boleh guna dual sim. Syok juga, takyah […]

Read More →

Setelah 3 minggu non-stop training, nak reward diri sendiri dengan shopping lah. Dah lama tak shopping, lagipun ada mende nak kene beli. Handbag baru serta stock buku baru. Parking di Maju Junction. Acara wajib, makan aiskrim di Famous Amos. Kemudian ke Toy City untuk beli hadiah birthday Humaira, anak member. Ternampak permainan ni. Dulu masa […]

Read More →

Sherrina telah dijemput menghadiri majlis yang dianjurkan oleh peserta Sidang F yang sedang berkursus di INTAN. Mereka merupakan kumpulan pertama yang Sherrina ajar yang merupakan salah satu modul dalam kursus DPA. Sherrina tiba di INTAN Bukit Kiara jam 8 malam. Grand habis majlisnya, ingatkan kecil-kecilan. Sherrina dan kawan diiringi masuk ke dewan, diberikan tempat duduk […]

Read More →

Lepas mencari di lebih 5 buah stesen minyak Shell, akhirnya dapat gak beli replika kereta Austin Martin DBS. Selain untuk koleksi dan hiasan di dashboard kereta, berguna juga untuk menghalang kotak tisu daripada tergolek setiap kali cornering

Read More →

Selesai sudah sesi ketiga di INTAN. Juga sesi terakhir bagi bulan ini, dapat le break sekejap sebelum berjumpa dengan sidang berikutnya di bulan Disember. Seperti biasa di hari akhir, peserta kene menduduki ujian dimana kertas ujian dan markah mereka akan diberikan oleh Sherrina. Sementara menunggu mereka menjawab soalan, main dengan kucing ni dulu. Thanks to […]

Read More →

Semalam tengah2 makan kat food court Alpha Angle, member call. Bagitau dapat tiket Impak Maksima Muzikal free malam tu gak. Alamak, nasib baik blom balik umah dan nasib baik masih pakai baju keje. So apalagi, on lah. Kol 8 sampai di Istana Budaya Ramai orang dan nampak ramai artis tapi rasanya malam tadi tu special […]

Read More →

Sabtu lepas Sherrina berpeluang mencuba makanan di sebuah restoran di Curve iaitu Marche. Selama ni cuma lalu-lalang je depan restoran ni, takde hati pun nak masuk. Tapi abg Johoe yg recommend suh cuba makan disini. Maka Sherrina pun datanglah dengan kawan. Parking di Curve agak susah sebab sentiasa penuh. Jadi Sherrina slalu parking di Cineleisure […]

Read More →