Matta Fair 2008 dan Adam Seafood

WARNING: Mouth-watering pics below. Check this blog after berbuka puasa, if you cannot tahan πŸ˜‰

Hari smalam (Ahad) gi Matta Fair. Pakej yang dibeli last year pun tak guna lagi (Lang Tengah) tapi nasib baik leh postpone ke next year. So next year mesti cari time nak pegi bercuti.

This time Sherrina, Mas and Wana nak usha pakej ke Hong Kong lak. Nak gi Disneyland. Lagipun passport tinggal 3 tahun je lagi valid. Rugi kalau tak guna.


kene bayar RM3 per entry


Ramai gak orang tapi tidak le seramai last year.

Lepas kutip-kutip brochure dan usha-usha apa yang menarik, kitorang gerak ke Keramat. Nak buka puasa di restoran Adam Seafood.

Order macam-macam. Bila sampai….rasa menyesal plak sebab ketamakkan menguasai diri


Tomyam yang lazat bangat sampai hampir kering kuahnya dihirup


Ikan siakap masak 3 rasa


daging masak merah….fail sungguh. Kuah cair lak tu.


Kailan Ikan Masin…nice


oh noo….nooo….sok takleh berbuka sakan macam ni lagi. Habis diet gue :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *