Welcome, Asfar

My cousin gave birth to a baby boy last week (30th August 2008), just a few hours before merdeka. Kalau tak boleh jadi ‘Merdeka Baby’ tapi sebab dia dah tak sabo nak tengok dunia so keluar awal lah. Tapi this week kene masuk balik Gleaneagles Hospital sebab kene demam kuning. So kene duduk dalam oven lah….kesian. Oh ya, his name is Muhd Izz Asfar.


Cepat-cepat besar. Nanti boleh main Nintendo Wii dan PS3 (could be PS5,or 6 or 7 when you are grow up) pastu kita bleh head-banging main game Guitar Hero World Tour. I’ll play the guitar, Izz can be the drummer. Cool giler!


Tak tau nak buka puasa dimana. So makan je di Dome, kat ground floor hospital. Nasi ngan ayam masak kuning. bolehlah telan…nak redah ke gerai, hujan lak.


Kek coklat yang rasanya wangi. Leh ke rasa wangi, ke bau wangi. Ntah le. Tapi takleh lawan kat kedai kek di Carrefour Wangsa Maju lah….kedai Splendid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *