Gitar

Dari skolah rendah Sherrina teringin nak blaja main gitar. Tapi bukan le suka sangat blaja muzik especially tang taugeh-taugeh tu (notes). Dulu masa skolah rendah pun lebih rela menyorok dalam tandas daripada pegi kelas muzik.

Tapi bab gitar ni memang tak bleh blah lah. Memang suka giler. Lagi-lagi plak terdengar lagu Creep, lagi masyuk lah. Dia punya guitar, heaven beb. Penah gak blaja main gitar tong dengan my cousin tapi jari keras. Frust giler. Nak beli gitar, jangan harap le lepas masuk dlm rumah ni. Nak blaja di kelas muzik, mahal. So layan YouTube ajelah sambil berangan…huhuhu…


Kalau dapat main macam mamat ni…huhu…heaven. Best giler!


Video camne nak main lagu Creep pun ada jugak….best best


Kalau dah tahap gigil, beli 360 atau PS2 layan lagu ni dalam game Guitar Hero pun jadiklah…huhu…

Berangan….berangan….jari memetik angin…huhuhuhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *