Bagaimana anda boleh membantu? Datang derma darah di Jusco Metro Prima, Kepong atau di 24 lokasi derma darah yang lain Datang sebagai sukarelawan. Hubungi Fairuz di 019-3242554 utk maklumat lanjut Print poster ini dan tampal di papan buletin pejabat, kolej, pusat komuniti, surau anda Sebarkan maklumat ini melalui blog, email, sms dan medium komunikasi yang […]

Read More →

Setelah 5 minggu bersama pelajar-pelajar terpilih di Sekolah Kebangsaan Taman Melawati 2 (SKTM2), malam tadi program ditutup dengan majlis jamuan ringkas bersama guru besar SKTM2, YDP SKTM2, ibu bapa, pelajar-pelajar dan sukarelawan Program Mustika daripada Ansara Terendak. Qaisy, Misz Mastura, Izzati dan Shimi yang tiba awal untuk membantu persediaan sebelum majlis bermula. Tetamu yang hadir […]

Read More →

Tensen tol! Sherrina dah berjaya beli domain sendiri, sherrina.com daripada sorang agent di forum Low Yat. Sekali dah beli, baru tau DNS Manager plak kene beli. Dah beli pun, tunggu plak tokey tu online utk active kan. Arghhhhh….bila nak selesai lah niiiii!!!

Read More →

Smalam Sherrina, my fren, Kak Aidrina sefamily dan adiknya Aizul & wife gi Putrajaya. Plan awal yg patutnya pegi tgk pertandingan bunga api ni ramai-ramai dgn AJK Jubli Perak tertangguh sebab perkara-perkara berbangkit. So untuk tidak menghampakan diri sendiri dan budak2, kami teruskan juga plan antara kami. Kitorang gi tgk bunga api sambil naik cruise […]

Read More →

Hari ni hujan turun dengan lebat disebelah petang. Plan asalnya nak pegi swimming terpaksa ditangguhkan. So kami gantikan dengan acara Jalan-Jalan Cari Makan. Pikir punya pikir, teringat restoran yg abg Mantoi penah story. Cuba redah ajelah. Ianya di Gombak tak jauh dari UIA. Betul2 berdepan dengan Sekolah Integrasi Gombak. Restoran ni konsep pondok-pondok dimana ada […]

Read More →

Dari skolah rendah Sherrina teringin nak blaja main gitar. Tapi bukan le suka sangat blaja muzik especially tang taugeh-taugeh tu (notes). Dulu masa skolah rendah pun lebih rela menyorok dalam tandas daripada pegi kelas muzik. Tapi bab gitar ni memang tak bleh blah lah. Memang suka giler. Lagi-lagi plak terdengar lagu Creep, lagi masyuk lah. […]

Read More →

Bengang tol semenjak dua ni. Downloading slow bangat. Bila nak habis camnie nak download 9 season X-Files? Belum lagi campur 2 seasons Invisible Man dan 1 Season The Gadget Show. Arghhhh….Rapidshare yang slow ke? Streamyx yang slow ke? Test speed broadband, hasilnya begini: Tensen betul…..Rapidshare Premium account ni sebulan je tempoh. Kang rugi kalau tak […]

Read More →

Hari yang penuh dengan aktiviti. Pagi ni terbangun awal lah pulak. Yelah, malam tadi dok khusyuk layan ebook Dear John, hasil tulisan Nicholas Sparks. Pagi ni terbangun awal sebab tak sabar nak habiskan buku tu. Huhu….sangat best dan menyentuh perasaan. As usual, hasil penulisan Nicholas Sparks memang tak menghampakan. Kol 12.30 lepas siap2, gi singgah […]

Read More →

Peperiksaan UPSR tinggal kurang dari 3 minggu. Minggu ni pula cuti sekolah. Ramai pelajar bercuti, tak datang kelas. Takleh nak bantu le. Tapi masih ada yang khusyuk menghadiri kelas Mustika. Malam tadi hanya buka 1 kelas aje since yang datang cuma 15 orang. Bagusnya ialah lebih tumpuan dapat diberikan kepada pelajar.

Read More →

Hari ni cuaca cantik. Kol 3 Sherrina picked up anak-anak kak Aidrina (Adli dan Adlan) bawa ke swimming pool di Selayang. Disebabkan cuti sekolah, memang ramai le. Tapi pool dewasa ni boleh tahan dalamnya. So budak2 semua main di tepi-tepi pool ajelah. The pool Adli in action Happy dapat dive Us Video dorang lumba berenang

Read More →