Birthday Sherrina yg ke 28

14 Julai yg lalu ialah birthday Sherrina. Sabtu yg lepas pada 12 Julai telah dibuat majlis sambutan hari jadi dengan semua saudara mara di sebelah mak Sherrina yg lahir bulan Julai. 7 orang semuanya. Dari yang paling senior umur 41 tahun sampai le paling kecik, 2 tahun. So happening le dapat berkumpul dan celebrate sama-sama.


Thanks to kak Ita & abg Faudza sbb sudi buat di rumah mereka


Macam-macam makanan ada


Jom potong kek


Yang kecik pun berebut nak potong jugakkk


Tak sempat nak potong, dah kene calit


Birthday girl paling muda

Pada hari jadi Sherrina, demam pula. Nasib daa….malamnya lepas tuisyen, singgah di badminton court utk bincang pasal projek Ansara Terendak. Sekali ada surprise daa…..sangat terkejut dan terharu….


Terkejut tiba2 suara nyanyian Happy Birthday beramai-ramai dan bawa kek bersama lilin


Mulan and Sherrina. Thanks sbb kasi hadiah pen yg sangat cute itu 😀

Tahun ni birthday lebih meriah sebab celebrate dengan rakan2 Terendakian yang baru dapat bersama mulai tahun ni. So sangat seronok dan gembira. Thanks all for the wishes, smses, cakes, presents (thanks Kak Ita, kasi sms system lagi. Kewl!) and etc…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *