14 Julai yg lalu ialah birthday Sherrina. Sabtu yg lepas pada 12 Julai telah dibuat majlis sambutan hari jadi dengan semua saudara mara di sebelah mak Sherrina yg lahir bulan Julai. 7 orang semuanya. Dari yang paling senior umur 41 tahun sampai le paling kecik, 2 tahun. So happening le dapat berkumpul dan celebrate sama-sama. […]

Read More →

Hari smalam kebetulan schedule mengajar takde. So masa banyak diisi dengan aktiviti utk Ansara Terendak. Pagi2 Sherrina dan kak Aidrina ke Sekolah Taman Melawati 2 berjumpa dengan penolong guru besar. Ada perbincangan berkenaan projek Ansara Terendak. Then, kami gi Alpha Angle utk lunch (chicken chop di gerai western di food court sangat sedap). Petangnya, kami […]

Read More →

Semalam penuh dengan aktiviti. Mula-mula, gi kenduri kahwin abg Zammel (Ex-Terendak SPM87) di Cheras. Selepas kenduri di Cheras, balik rumah dan tukar baju. Cuaca panas betul. Tido sekejap. Kol 5.30 keluar amik member. Ingat nak gi hospital tgk kawan tapi tak jadi. Jalan-jalan di Alpha Angle tengok pameran perniagaan berasaskan agro. Panjang queue kat gerai […]

Read More →

Ahad pagi kununnya kene berkumpul di padang maktab jam 8.30am…hampeh. Camne nak bukak mata kalau sampai resort pun dah kat kol 3 pagi. Memang tahap cipan nye ngantuk tapi bila mengenangkan acara pagi ni tak kurang hebatnya, digagahkan juga. Shimi dah brape kali call tanye nape alumni tak sampai-sampai walhal student maktab dah berkumpul. Memandangkan […]

Read More →