Kol 3.40 kot baru Sherrina, Zaitie dan Daren bergerak ke MITC. Sempat lak lelapkan mata seminit dua…Sampai disana, punggah2 barang dan terus masuk ke bilik conference yang disediakan dimana port kami lepak dan mengabihkan keje2 disaat2 akhir. Punya lah banyak keje, sampai ke saat org dah masuk dewan pun, Sherrina masih dok di bilik operasi. […]

Read More →

Sabtu pagi ingatkan tak bangun lah. Tido pun kol 4.30. Tapi boleh kol 7 mata dah buntang. Memikirkan baju AJK lom sampai. Mandi dulu, dah siap pakai kemeja lain. Tiba2 ada org jerit baju dah sampai. Yahoo….harap2 muat le. Lepas gosok dan pakai, boleh le. Lepas le kat badan cuma lengan tu ketat. Saje je […]

Read More →

Perghhh…bersawang blog ni. Terbiar gara2 memang tahap gaban nye busy apabila sudah mencecah 7 hari menjelang Jubli Perak. Tapi apa pun, hasilnya sangat memuaskan hati. Jom layan laporan Jubli Perak Jumaat, 20 Jun 2008. Saya masih di rumah kak Aidrina. Dah 2 malam saya berkampung di rumahnya menyiapkan kerja2 akhir Jubli Perak. Dan seriously, tak […]

Read More →

11 Jun:Saya dan kak Aidrina ke kilang percetakkan buku jubli (edisi Ansara Terendak) untuk mengambil bahan yg dah disusun utk kerja2 proofreading. Oleh kerana dah berapa kali kami ke kilang ni dlm masa 2 minggu, pak guard yg menjaga kilang tu pun dtg pada kami dan bertanya adakah kami pekerja baru di kilang ini. Huwaaa…kami […]

Read More →

Minggu yang busy bangat. Seminggu ni diperuntukkan khusus utk pengurusan Jubli Perak. 15 hari je lagi tinggal and masih banyak perkara perlu dibereskan. Isnin lepas ke Teluk Panglima Garang utk bincang ngan abg Top mengenai akaun Ansara Terendak. Hari selasa pergi ke Putrajaya untuk mengendalikan kursus Microsoft Access dan malamnya meeting di Restoran Intai-Intai. Hari […]

Read More →

Sabtu lepas Sherrina dan 3 orang kawan berpeluang menonton Teater Muzikal P.Ramlee di Istana Budaya. Ketika ia pertama kali dipentaskan, Sherrina tak dapat menonton sebab tiket sold out dengan sangat pantas. Maklumlah time tu Siti Nurhaliza juga memegang watak, memang sold out le. So kali ni walaupun takde lagi Siti Nurhaliza tapi cepat juga habis […]

Read More →