Kupon dan Makan

Apa kaitan antara kupon dan makan? Ramai tatau yang disekeliling kita banyak peluang untuk makan-makan dengan percuma atau dengan harga diskaun. Sherrina baru terjumpa satu akhbar best (leh amik free di Starbucks) yg iklankan website dimana kita boleh beli kupon dengan harga RM3.50 dan berpeluang membeli makanan, barang atau perkhidmatan dengan diskaun.

Check out MyStyle dimana anda boleh pilih dan beli kupon yang berkenan dihati. Awas! Harga setiap kupon adalah RM3.50 (bagi kod my111) dan RM1.50 (bagi kod my365) jadi fikir dulu sebelum beli kupon. Satu lagi, setiap kupon hanya boleh dipakai sekali sahaja (ada serial number) dan bagi kod my111, hanya boleh dibeli sekali sahaja dalam setahun bagi setiap no handphone (nasib baik Sherrina ada 2 mobile phone..hehe). Sila baca FAQ dulu supaya paham.

Kupon pertama yang Sherrina beli ialah kupon Manhattan Fish Market Sabtu lepas. Beli 1 fish & chips, percuma 1 (satu set berharga RM14, so dengan gunakan kupon dapat jimat RM10.50 lah)


Parking lot. Siap ada peringatan di dinding ni supaya snap gambar ni agar tak sesat. Besides ada system yg bagitau berapa parking lot kosong. Cool!


Sherrina dan member, Masz ke Sunway Pyramid…dah berapa tahun tak pegi sini agaknya


Tambah soup of the day, soup tomato


Cili, bawang putih dan mayonis


Main passing2 ringtone sementara tunggu makanan


Fish n chips…


Fried calamari…..saja order extra. Bolehlah, sedap lagi sotong goreng tepung kat kedai tomyam depan masjid dato’ keramat.

Kesimpulan: Makanan kat sini sedap tapi fish n chips ni memuakkan (sbb takde unsur2 yg pedas. Cili yg ada pun tak kick) tapi setahun sekali nak layan, bolehlahh

Hari ni Sherrina guna kupon Delifrance. Takyah beli apa-apa. Tunjuk kupon dan dan dapat tuna sandwich, percuma.


Ice mocha (yg ni beli le)


Tuna sandwich with salad. Sedap bangat, rotinya sangat enak. Sayang sekali free cuma sekali (nanti redeem pakai second mobile no lak..yayy)

Jadi, jika anda jenis suka try test mende baru ataupun sopping2, cuba check di MyStyle. Kut ada kupon yg anda suka. Baca FAQ dulu jika keliru.

Sabtu ni nak try kupon Red Box pulak…diskaun RM30. Jom karaoke!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *