Majlis Perkahwinan Nadia & Azri

Back to back kenduri kahwin. 2 Mei yang lalu berlangsungnya majlis perkahwinan Nadia dan Azri. Nadia ialah rakan sekelas Sherrina dari Form 1 sampai Form 3 di CBN. Kami berhubungan sampai ke hari ini. Kira satu gang lah…gang yg suka bikin kecoh2 dari zaman skolah sampai sekarang. Setelah sekian lama, akhirnya ke jinjang pelamin juga.

Mula-mula bila dengar Nadia nak kawin (huh…ye ke ni?)di Kg Pengantin, aku ingat maknanya dia nak kawin kat Johor di kampung dia le. Rupanya Kg Pengantin tu nama tempat utk wedding event di Ampang. Cehh..baru ingat plan nak ke Singapore dah alang2 turun JB. huhu….

Anyway, wedding tu best. Makanan ok, suasana best. Paling best ialah meja aku le (me, Mas, Wana, Murni & Fadli, Awin & Radzi). Bikin havoc aje, dok ngusik2 orang. Minum air sirap bergelas2 (panas dohh) siap amik jug meja sebelah. Hahaha…

apa pun, tahniah pada Nadia (Apek) dan Azri….cam tak caye je korang ni kawin….hikhikhik


Nadia dan Azri di atas pelamin.


Gambar kenangan bersama pengantin

Gambar penuh di My Fotopages. Sorilah, wifi kat starbucks ni slow and internet kat umah problem. Kene potong line telefon sebab kene gigit tikus. Isnin baru Telekom baiki…huwaaa


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *