Sherrina dan member berpeluang makan malam di Restoran Caraousel di Palaca Of The Golden Horses hotel semalam kerana menggunakan voucher buy 1 buffet free 1 buffet. Apabila melihat iklan2 buffet hotel, Sherrina slalu tertanya2 apa yang dihidangkan di hotel yang mengenakan bayaran buffet sehingga RM70 seorang. Maka apabila ada peluang ini, tidak dilepaskan. Bila dibahagi […]

Read More →

Malam tadi buat mesyuarat Montaj di Bora Ombak…bila dah berkumpul, macam-macam cerita. Bila difikirkan balik, macam tak caya je semua leh duduk sembang sekali walhal dari 3 era yang berlainan. Itulah istimewanya Jubli Perak MRSM Terendak. Menghubungkan Terendakians dari 21 batches….jom layan gambo Semua AJK yang hadir Kak Aidrina, Mulan, Oshie, Abg Johoe dan abg […]

Read More →

Would you like to know what my wish list looks like? Watch this video… I’m addicted to The Gadget Show which I downloaded weekly via Rapidshare. Drool over all the items. I wish I’m in UK (not Ulu Klang…okay!) now so that I can participate in the contest. Fuhhh…wipe your saliva….wipe your saliva.. What’s your […]

Read More →

Oh noo….not a good sign. Not good sign. Mujur tak masuk ke rumah tapi lumpurnya tebal giler….Jabatan Saliran nak kene komplen nih..grrrrr….

Read More →

Smalam di dewan masyarakat Lembah Keramat, Sherrina tolong team kawasan Lembah Keramat utk setup booth jualan makanan bagi program Pemeriksaan Kesihatan Percuma anjuran Adun Ulu Klang. Sambutan amat baik, seawal jam 9 pagi dah ada yg menunggu. Selain booth kami, Halal Mall juga buka booth disana. Our booth Halal Mall booth yg mendapat sambutan hangat […]

Read More →

Extdk.net was born late last year. It’s an idea of my super senior, Dr Jam. Previously, Terendakians were scattered all over the cyber world and separated according to batches. Dr Jam came up with the idea and he himself took the trouble to setup a place for all Terendakians from all batches to ‘lepak’ in […]

Read More →

Semalam dari pagi ke petang, saya menghubungi setiap seorang bekas guru yang telah menerima jemputan ke dinner Jubli Perak untuk mendapatkan pengesahan kehadiran. Amat seronok sekali mendengar suara girang mereka bila saya menyebut yg maktab menyambut usia 25 tahun. Walaupun ramai antaranya tidak saya kenali tetapi semangat maktab itu yang memesrakan kami. Hampir 50% menyatakan […]

Read More →

Apa kaitan antara kupon dan makan? Ramai tatau yang disekeliling kita banyak peluang untuk makan-makan dengan percuma atau dengan harga diskaun. Sherrina baru terjumpa satu akhbar best (leh amik free di Starbucks) yg iklankan website dimana kita boleh beli kupon dengan harga RM3.50 dan berpeluang membeli makanan, barang atau perkhidmatan dengan diskaun. Check out MyStyle […]

Read More →