Training di Instun

Hari kedua berada di Instun (Institut Tanah Urus Negara) untuk mengendalikan kursus Microsoft Access Lanjutan. Lokasinya jauh ke dalam, takde ke mana le kali ni. Takde nak jalan-jalan.

Facilities kat sini superb. Lab dia perghh…power giler. Malah, dalam setiap asrama di setiap level ada Wi-fi (nasib baik, kalu dak mati kering le dok sini. Tv pun tadak dlm bilik)

Speed bagus gak. Sebab rasanya Sherrina sorang je yg bawak laptop. Maklumlah trainer, student datang lenggang je lah sebab komputer semua disediakan.

Kali ni cabarannya hebat juga sebab separuh peserta mmg level intermediate ke advance. Berpeluh jugak le. Tapi ada plak sekumpulan peserta yang zero knowledge in Access. Kesian lak…so kene go slow lah.

More pics sok (dah ada wifi ni bleh blog regularly lah….takde keje lah katakan huhu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *