Badminton

Dah lama tak bersukan especially main badminton. Dah 2 kali ni dapat le join geng2 MRSM Terendak yang main badminton secara regular di KLRC di Wangsa Maju setiap Isnin waktu malam. Smalam lah yg paling havoc sebab paling ramai turun. Pemain2 baru pun ada dan yg best ramai turun saja bagi sokongan. Sambil tu AJK Jubli Perak ada pula yg bermeeting time tu.


Wakil pasukan rumah Phoenix, aku dan Is.


Kalah teruk ngan team Mulan. Gara2 dua-dua org dah bertahun tak pegang reket badminton.


Ni baru betul aksi pakar bermain badminton


Sesi mesyuarat politik pulak. Mulan, kak Julie, gue dan Mantoi


Sesi meeting antara AJK berkenaan sambutan Jubli Perak di MRSM Terendak tahun ini


Kali ni dapat amik group photo.


Pemain paling jauh datang dari Kuantan. Kebetulan Dr Jamal ada tugas disini tu yg boleh join

Siapa sangka sebuah forum yang tercetus dari idea Dr Jamal boleh menhubungkan Terendakian dari batch pertama (SPM87) sehingga batch latest (SPM2007) sebegini akrab sampai leh join sama2 main badminton dan lepak di kedai mamak. Go Go Terendakian 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *