Jejambat KLCC

Few weeks ago berkesempatan naik ke jejambat KLCC. Hawau kan, dok KL sejak lahir tapi tak penah naik jejambat KLCC ni. Orang kampung dah lama jejak kat sini. huhu…Yang menyertai rombongan kali ni ialah saya, kawan saya, Mantoi sekeluarga, Fairuz sekeluarga, Zaitie, Ida Merissa dan Dina serta keluarga. Oh ya, ni kira unofficial trip Terendakians lah atas usaha saudara Ruhan yang tolong amikkan tiket.


Pintu masuk

.
Tiket. Percuma tapi limited. Thanks to Ruhan sbb tolong amikkan tiket utk kitorang


Boleh lepak sini 10 minit je. Ketinggian 400 meter lebih…


Anak-anak Fairuz yg excited melihat pemandangan dari aras tinggi


Kawasan taman KLCC


Jalan Ampang


Pushing the optical zoom limit….fuhhh…

Sapa2 yg blom naik, gi lah melancong. Free je. Tapi kene amik tiket awal2. Tempat amik tiket kat area Philharmonik tu tapi kene turun bawah. Kat ngan Maybank bawah tanah (aku tak penah tau pun ada maybank situ). best woo….ada tayangan 3D, ada pameran dan yg best dapat naik lift pada kelajuan satu tingkat satu saat….fuhhhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *