Dah lama tak bersukan especially main badminton. Dah 2 kali ni dapat le join geng2 MRSM Terendak yang main badminton secara regular di KLRC di Wangsa Maju setiap Isnin waktu malam. Smalam lah yg paling havoc sebab paling ramai turun. Pemain2 baru pun ada dan yg best ramai turun saja bagi sokongan. Sambil tu AJK […]

Read More →

Saya mencari mende ni. Dia cam klip logo kerajaan Malaysia. Dia ada tapi yang bleh kita tarik utk mudahkan kita swipe kad tanpa perlu menanggalkannya. Ia hanya diberi kepada kakitangan kerajaan. Saya dengan gatal tangannya telah menarik tali mende ni sampai rosak menyebabkan kawan saya marah bebeno sbb dia sayang sangat mende ni. Jadi saya […]

Read More →

Few weeks ago berkesempatan naik ke jejambat KLCC. Hawau kan, dok KL sejak lahir tapi tak penah naik jejambat KLCC ni. Orang kampung dah lama jejak kat sini. huhu…Yang menyertai rombongan kali ni ialah saya, kawan saya, Mantoi sekeluarga, Fairuz sekeluarga, Zaitie, Ida Merissa dan Dina serta keluarga. Oh ya, ni kira unofficial trip Terendakians […]

Read More →

Semalam punya buhsan tahap gaban, tatau nak gi mana. Nak shopping pun tatau nak beli apa. Duit ada tapi sayang lak nak belanja. Seharian terperok di rumah, malam keluar jugak lah. Gi bank jap masukkan duit (nasib baik RHB, kalau Maybank confirm mesin semua dah out huhu) pastu bikin U-Turn kat Jalan Genting Klang membelok […]

Read More →

2 minggu yang lepas, Sherrina berpeluang menginap di Berjaya Times Square Hotel. Berjaya Times Square Hotel adalah hotel berbintang 5 (agak diragui kesahihannya). Sherrina stay di superior room yang luas dan selesa. Ruang tamu yang dipisahkan dari bilik tidur. Ada meja study dan bagusnya ada ironing board dan iron. Takyah leceh2 nak call housekeeping minta […]

Read More →

Pengakuan ikhlas. Aku tak penah gi konsert seumur hidup kecuali konsert kat skolah masa Hari Guru. Aku tak penah gi konsert nyanyi secara live samada berbayar mahupun percuma. Apabila cousin aku offer 2 tiket free ke konsert Sheila Majid di KL Convention Centre, aku melompat gembira. Bukan sbb aku peminat fanatik Sheila Majid, tapi sbb […]

Read More →

Come and view my garage sales. Plenty of books, cheap price. Garage Sales 1 Garage Sales 2 Garage Sales 3 Garage Sales 4 All profits will be donated to MRSM Terendak‘s 25th Celebration Fund.

Read More →