No 11 Advanced PowerBuilder 5 in good condition with CD.Price: RM20 No12: Multimedia Communications hardcover version. In very good condition except little bit of dust on the side of the book. Other than that, perfect.Price: RM25 No13: Programming with C, second edition. Book in excellent condition.Price: RM20 No14: Security in Computing, third edition. Condition good […]

Read More →

No9: Buku teks Electronic Commerce. Second edition. Keadaan masih baik sebab jarang pakai.Harga: RM20 No 10: Ini ialah buku MS FrontPage 97 level Advance. Kalau sapa2 yg berminat nak blaja frontpage, leh cuba buku ni. Walaupun versi berbeza dgn yg terkini, tapi asasnya masih sama. Kualiti baik, buku berbalut. Beserta dengan CD.Harga: RM20Reserve For Mantoi […]

Read More →

No5: Buku ni kualiti masih tip top. Kalau tengok sendiri, mmg mcm baru beli.Harga: RM20 No 6: Untuk maklumat buku, sila klik sini.Kualiti masih baik, cover buku dibalut dengan plastik.Harga: RM15 No 7: Buku dalam keadaan tip-top sebab jarang guna. Hardcover version.Untuk maklumat buku, sila klik sini.Harga: RM20 No8: Untuk maklumat buku, sila klik sini.Kualiti […]

Read More →

Mari….mari….mari….Sherrina baru melaksanakan azam tahun baru last week iaitu make-over bilik dan kemas segala macam harta karun yang dah tak pakai. Maka, Sherrina kumpulkan buku-buku ini untuk dijual dengan murah untuk mengalakkan minat membaca dikalangan rakyat Malaysia…ececece…. No1: Maklumat buku boleh didapati disini. Ia berkenaan kisah benar semasa zaman Perang Dunia.Harga: RM15 No2: Buku yang […]

Read More →

Sabtu lepas, berpeluang menjejakkan kaki semula ke maktab, MRSM Terendak setelah 10 tahun meninggalkannya. Last skali ke sana masa amik sijil SPM….syahdu gak, masuk je kawasan maktab menerpa bertubi-tubi kenangan masa blaja di sana. Walaupun cuma 2 tahun (form 4 and 5), tapi kenangan yang ada cukup banyak. Semasa masuk ke kawasan Kem Terendak. Teringat […]

Read More →

Semenjak dah ada scanner ni, rajin pulak scan gambar-gambar lama. Dan barulah membuka album gambar lama, aiyoo…ada yg dah pudar. Mujur ada teknologi scanner. Bleh preserve gambar tu dalam bentuk digital. Antara album yang pertama yg Sherrina scan ialah gambar-gambar masa di Australia dahulu. Sherrina dan family ke Australia pada tahun 1991. Masa tu Sherrina […]

Read More →

Seawal pagi Sherrina sudah ke Bandar Tun Razak untuk join member poco-poco disana. Sebetulnya Sherrina tak penah buat mende Poco-Poco ni dan inilah baru pertama kali nak try. Sampai disana jam 7.45, program dah start. Ia diadakan di parking lot bangunan di Pusat Komuniti Bandar Tun Razak. Lebih dari 20 orang mengambil bahagian. Sorang kene […]

Read More →

Akhirnya berjaya juga mentinted kete yang dah sekian lama menderita dibawah terik mentari. Beli voucher Air Cool dari forumner Lowyat forum dengan harga RM50. Voucher tu bernilai RM150 yg bleh dapat free tinted seluruh kete small saloon car tapi kene top up RM100 untuk installation fee. Bawak kete Air Cool Setapak, top up RM300 (harga […]

Read More →

Tarikh: 1 Januari 2008Masa: 12.00 tengahariTempat: Pusat Komuniti Taman Ibu Kota Setelah 3 hari asyik menghadiri kenduri, majlis perkahwinan Ann Azis menutup tirai. Kebetulan pula bukan sahaja aku dan Ann yang sama-sama sekelas semasa bersekolah di CBN dari form 1 sampai form 3, rupanya mak dia dan mak aku pun satu sekolah juga. Jadi kami […]

Read More →