Entry Rojak

Aritu gi cuci gambar family di kedai gambar di Taman Melawati. Saiz 8’x11′ kene RM20 sekeping. Nak cuci kat 10 keping. Test satu dulu. Kualiti so-so. Pastu smalam bawak adik Sherrina gi cuci gambo utk lesen memandu. Try kedai Foto Bayu di Taman Permata. Bila tanya gambo saiz tu, cuma RM10 aje…..separuh dari harga kedai aritu. Terus tempah 10 keping pastu mintak dorang adjust kasi gambar terang. Takde extra charge. Dan yang lagi best, ni satu-satunya kedai gambar Melayu yang Sherrina penah jumpa (selain kedai Foto Ridhuan yg famous kat Kg Baru tu)

Lepas ni tau dah kat mana port nak cuci gambar 🙂

Tengok gambar ni pulak, ketika kita gembira beraya…pekerja Alam Flora gembira mengangkut sampah sampai tak reti nak letak balik kat tempat asal….cehhh

What else? Hmmm…oh ya. I purchased a Rapidshare Premium account for myself. Yupp, you heard it right. 1 month account for RM39. Asked a guy in LowYat Forum to help me purchase it with Paypal. I transfered RM to him and he purchased it with his Paypal. Now I am downloading the whole 7th season of CSI Las Vegas. High Definition quality, my guess is that person uploaded it from a DVD box.


Good stuff about Premium is no more waiting, no more resetting modem. I even used Orbit to help me queue up all my download. I can download 5 files at a go. Yeehaaaa!!!!

p/s: For those who are not familiar, Rapidshare is a file sharing where people share stuff such as movies, games, music and etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *