Aku Benci….

Aku Benci Bila….

  • Jadual kerja sebulan yang dah disusun dengan cantik terpaksa dirombak kerana training provider terlupa nak inform yg training telah diubah tarikh ke lebih awal dari sepatutnya
  • Aku kene susun semula jadual kelas tuisyen supaya tak clash dengan training
  • Kene packing baju last minute
  • Ada assignment 50 muka surat bertajuk Buat Duit Dengan Kelas Tuisyen yang kene submit Sabtu ni dan aku baru di muka surat 20. Dah plan cantik supaya boleh siap by Friday tapi kene outstation pulak
  • Kelam kabut uruskan pembayaran bil, kad kredit dll dlm keadaan tergesa-gesa sebelum gi training
  • bila kita nak tolong usahawan Melayu tapi dorang sendiri yg keje sambil lewa
  • I’m not prepared mentally and physically to give out the training kerana kesuntukkan masa dan last minute dimaklumkan (I was informed less than 24 hours…grrr)

Adios, nak tido….sok nak pi Kuantan. Tapi yahoo…dapat naik bas ekspress. Dah lama tak naik bas ekspress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *