Post ID: 447

Ahad lepas sempat kidnap Zura dan anaknya, Aisyah untuk lepak2 di KLCC yang dah lama tak dikunjunginya tu. Slalunya kalau ke KLCC aku ngan Wana akan makan di food court Aseania tapi kali ni aku pilih untuk lepak di food court tengah.


Sedap gak chicken chop yang dibeli dari Skippers nih. Tang chips tu yg tak tahan….

Aisyah, menunggu makanan sampai dengan penuh kesabaran


Akhirnya chips aku jua yang menjadi pilihannya….huwaaa….ganti balikkkkkk!!!


Aisyah gembira kerana berjaya merembat chips dari pinggan aku.


Sukanya naik kete Bg Bird!!!!


Sukarnya nak keluarkan dia dari kereta Big Bird!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *