Have you heard of Blue Ocean Strategy? Here’s the excerpt of the book: “Don’t Compete with Rivals—Make Them Irrelevant” Companies have long engaged in head-to-head competition in search of sustained, profitable growth. They have fought for competitive advantage, battled over market share, and struggled for differentiation. Yet in today’s overcrowded industries, competing head-on results in […]

Read More →

Date: 27th November 2006Time: 8.30 am – 4.30pmVenue: Dewan Sri Siantan, Selayang The camp was very successful. Things went smooth from the minute it start till it end. Everyone had so much fun. The best part was not the activities alone but we were able to get all kids to get to know each other […]

Read More →

7 days to go….minus weekend and few days off for projects, only 2 days left. Just enough to pack my stuff and said goodbye to my students. I met an old friend who used to stayed together with me and Zura when we were studying in UTMKL. Not much different, a bit chubby and mature […]

Read More →

Event: Gath BBQ Raya Ex-MRSM Terendak 95/97Date: 18 November 2006:Time: 4.30pm – 10.30pmVenue: Rumah Shima Afifi di Puchong Utama Walaupun hujan selebat-lebatnya dan ramai yang sesat, sesat-sesesatnya….(sesat jalan daa..) namun tak mematahkan semangat untuk bersama-sama berkumpul di rumah Shima Afifi di Puchong Utama untuk program Gath BBQ Raya 2006. Walaupun ketibaan bahan BBQ lambat drpd […]

Read More →

Aku tak bleh nak recall bila exactly aku menonton filem lakonan pelakonan feveret aku, Morgan Freeman tu. Definitely selepas 1994 lah sebab filem itu release in 1994. Baru-baru ni aku teringat citer tu balik kerana scene dalam citer tu yang paling aku ingat ialah si Andy (lakonan Tim Robbins) mencungkil dinding prison tu sedikit demi […]

Read More →

Apa kaitan gambar-gambar ini? Tatau, baca ini Mari kita lihat apa kata rakyat Malaysia mengenai hal ini: Saudagar_mimpi: cadangan2 lain yg boleh dipertimbangkan : main congkak,jengket2,polis sentri,main guli,……… Houdini: Esok lusa keluar pulak berita… menumbuk sambal belacan tanpa gravitiNash^Roy: korang jgn tak tau.. bila diorang main batu seremban kat angkasa.. secara tak lgsg seluruh dunia […]

Read More →

Activemind will be organizing English & Science Camp on 27th November 2007, 8.30am – 4.30pm at Dewan Sri Siantan, Selayang. Lots of exciting and fun activities for English and science projects. The most interesting project will be the Volcano. Fee is only RM50 per child. Interested, call 013-384 3484 or email to sherrina_kl@yahoo.com for details.

Read More →

Ahad lepas sempat kidnap Zura dan anaknya, Aisyah untuk lepak2 di KLCC yang dah lama tak dikunjunginya tu. Slalunya kalau ke KLCC aku ngan Wana akan makan di food court Aseania tapi kali ni aku pilih untuk lepak di food court tengah. Sedap gak chicken chop yang dibeli dari Skippers nih. Tang chips tu yg […]

Read More →

Soon I will be declaring myself as self-employed. Life must goes on and I thanked Allah for giving me opportunity to venture into other areas after my services with the current company end. I will still be in the education line and this time I can put in 110% of my effort and focus on […]

Read More →