Peta Lokasi Majlis Berbuka Puasa DDC51,52, DDZ

Majlis Berbuka Puasa akan diadakan bagi mengumpulkan semula sahabat
handai yg sama2 blaja di UTMKL 1998-2001. Berikut adalah maklumat
program:

Hari: Ahad
Tarikh: 15 Oktober 2006
Masa: 6.00 pm
Lokasi: Restoran Aneka Warisan Sup Adabi, MRR2 Tmn Melati
Dateline: Pendaftaran dibuka sehingga Sabtu 11.55pm
Bagi yang hadir, harap dapat isi maklumat anda. Nyatakan berapa yg
akan hadir (suami/isteri/ anak) dan tulis skali no hp supaya mudah nak
hubungi jika perlu.

Restoran Sup Adabi ni betul2 di tepi MRR2 Taman Melati. Bagi yang datang dari Ampang anda takyah pusing mana2 dah..tapi yg datang dari arah Batu Caves kene buat U-Turn dibawah flyover Klang Gate yg terletak selepas kawasan shophouses restoran itu.

Landmark lain spt:
– Kalau anda terlajak ke stesen Petronas, maka anda dah terlepas sedikit
-the one and only shophouses di tepi highway MRR2 Taman Melati takyah masuk simpang2
-bumbung warna oren
-dibelakang shophouses adalah kawasan pembinaan apartment 20 tingkat dan ada kawasan apartment 20 tingkat berwarna kuning
-restoran2 lain disitu spt Restoran Arang, 7-Eleven, dll…
-kalau sesat, sila call 013-3843484 atau sms
-sapa2 nak naik LRT Putra turun di stesen terakhir Gombak dan call, saya leh jemput.
bagi yang dari Jln Tun Razak, Jalan Setapak, Jalan Genting Kelang..korang akan passby Kolej TAR. Lepas kolej TAR ada satu flyover. Jgn naik flyover, dibawah flyover ada simpang yg bleh ke kiri untuk naik highway MRR2
-Sapa2 yg sesat call/sms/misscall 013-3843484
-macam ni punya first class services klau hangpa tak mai…gua surrender lah :p

Makanan:
Buffet dewasa RM25
Ala-carte pelbagai jenis sup RM12 (nasi putih, sup yg korang pilih, sayur, telur dadar)
Nasi ayam kampung

Sapa nak order ala-carte sila dtg awal ya sebab nak masak tu amik masa. Kalau nak dtg lambat, amik buffet ajelah

Klik gambar untuk lihat saiz besar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *