Majlis Perkahwinan Aishah & Affendi

Ngantuk giler. Tak larat nak upload gambar kenduri Aishah disini. Kpd geng2 CBN yg nak tengok gambar, pi fotopages aku. Sok aku story-mory the morning glory kat sini yek….chiowwww…

Updated: Okay, here’s the pics….

Ahli kelab KKK turut hadir memeriahkan majlis

Korang ni asik hadir kenduri aje, tak reti-reti nak bikin kenduri? :p

Bergambar kenangan bersama raja sehari, sehari aje tau…..

Uiksss….uncle pun datang? mujur dia tak kutip tol masa kat pintu masuk….

alah alah alah, macam le orang tu nak pindah oversea….hihihihi…

As usual, koleksi penuh di fotopages yek. Click aje kat perkataan fotopages tu….

Latest Updates (17/7/2006): Photos from Rose’s Collection:


Don’t ask kenapa semua gambar ni ada muka Rose aje……:p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *